Terim'e destek çıktılar

Galatasaray'ın bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenman öncesinde Orduspor maçının iki yıldızı Burak ve Selçuk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Terime destek çıktılar
27 Şubat 2013 Çarşamba 15:29 tarihinde eklendi, 1.218 kez okundu.

 

Kadir Çetinçalı, Serhan Türk, İstanbul-DHA
 
İki yıldız Ordu maçında hakem Serkan Çınar tarafından kulübeden tribüne gönderilen Fatih Terim'e haksızlık yapıldığı görüşünde olduklarını bildirdi. 
 
Burak Yılmaz, "Orduspor maçında bizi motive eden şey hocamız Fatih Terim'in oyundan atılması değil, hocamıza yapılan haksızlıktı. Onun neden atıldığını anlamadık" diye konuştu.
 
Selçuk İnan ise telafisi olmayan maçlar oynadıklarını belirterek; "Artık ligin sonları yaklaşıyor. Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Takımın performansından da kendi oyunumdan da oldukça memnunum. Bu şekilde devam edip sezon sonunda yeniden mutlu sona ulaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Orduspor maçında attığı gole de değinen Selçuk, "Attığım golde topun oraya gitmesi beni de şaşırttı ama güzel gol oldu" diye konuştu.
 
Fatih Terim'in maçtan atılmasıyla ilgili konuşan Selçuk İnan, "Söylenen hakaretler, yerli yersizdi ve hepsi de yalandı. Çünkü ben de hocanın yanındaydım. Açıkçası hocanın neden atıldığını anlayamadım. Hocamız bırakın hakeme küfür etmeyi, kendi futbolcusuna bile bir şey söylerken kelimelerini dikkat ederek seçiyor" ifadelerini kullandı.