Terim'i reddedip "Fener" dedi

Fenerbahçe'nin renklerine kattığı Hasan Ali Kaldırım devre arasında Terim’den davet almıştı. Ancak milli yıldız çocukluk aşkı Fenerbahçe'yi seçti.

Terimi reddedip Fener dedi
20 Haziran 2012 Çarşamba 09:56 tarihinde eklendi, 1.333 kez okundu.

 

Kanarya’nın yeni transferi Hasan Ali Kaldırım devre arasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den davet almıştı. Ancak genç yıldız “Sadece Fenerbahçe’de oynarım” diyerek öneriyi geri çevirmiş. Kanarya’nın eski başkan vekili Özdemir ise mart ayında İstanbul’da bir kafede 23 yaşındaki sol bekle görüşerek transferi bitirmiş.
 
Fenerbahçe’nin renklerine bağladığı Hasan Ali Kaldırım transferinin perde arkasında yaşananlar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.
 
Çocukluk aşkı Fenerbahçe
 
Kayserispor’un 2009 yılında Alman ekibi Maniz’dan transfer ettiği Hasan Ali Kaldırım1989 yılında Köln’de dünyaya geldi. Küçüklüğünden bu yana Fenerbahçe aşığı olan milli oyuncunun Sarı-Lacivertli camiayla yolları kesişti. Kayserispor’da sergilediği başarılı performansla A Milli Takım’ın değişmezleri arasına girdi. Ara transferde genç sol bekin form grafiği Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim’in dikkatinden kaçmadı.
 
Florya’ya açık davet aldı
 
Tecrübeli hoca, Hasan Ali Kaldırım’ı arayarak Florya’ya davet etti. Ancak “Ben sadece Fenerbahçe’de oynarım” yanıtını verdi. Bunun üzerine Sarı- Lacivertlilerin eski başkan vekili Nihat Özdemir devreye girdi ve genç oyuncuyla İstanbul’da bir görüşme gerçekleştirdi.
 
Dikkat çekmemesi için taraflar geçtiğimiz mart ayında bir kafede bir araya geldi. Özdemir, 23 yaşındaki futbolcuyla prensipte el sıkıştı. Yaklaşık 1,5 ay önce ise kulüpler arasında bonservis pazarlığı başladı. Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe’den 6 milyon euro istedi.
 
Ziegler ile yollar ayrıldı
 
Juventus’tan geçen sezon kiralanan İsviçreli Ziegeler’in takımda kalmayacağı kesinleştikten sonra sol kanatta sıkıntı çekmek istemeyen Kanarya’da Teknik direktör Aykut Kocaman’ın ısrarları sonucunda Kayserispor ile tekararmasaya oturuldu. Önceki gece biten uzun pazarlık döneminden sonra Fenerbahçe 4 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra genç file bekçisi Ertuğrul Taşkıran’ı 2 yıllığına Kayserispor’a kiralamayı kabul edince taraflar el sıkıştı. Fenerbahçe’nin Hasan Ali Kaldırım’ı 1-2 gün içinde resmi olarak duyuracağı belirtildi.
 
Bugün