Terim'in gönlündeki aslan

Ara transfer döneminde en az 1 oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın hedefinde Kerim Frei var.

Terimin gönlündeki aslan
29 Kasım 2012 Perşembe 14:10 tarihinde eklendi.

İlk olarak listesine Fulham'dan Kerim Frei'ı alan sarı-kırmızılı ekip, genç futbolcunun transferi için tüm şartları zorlamaya hazırlanıyor.

 
Sporx'te yer alan habere göre, Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını son maça taşıyan sarı-kırmızılılar için Gökhan Töre ile Ricardo Quaresma iddiaları olsa da rota farklı bir öne kırıldı.
 
QUARESMA İÇİN ORTAK SES; 'HAYIR'
 
Sezon başında Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak'ın, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan bizzat istediği Ricardo Quaresma transferi siyah beyazlı yönetimde çıkan bazı kararsızlıklardan dolayı gerçekleşmemişti.
 
Quaresma'nın yine Galatasaray'a geleceği öne sürülse de hem yönetim hem de teknik heyet bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
 
GÖKHAN TÖRE HEDEFTE YOK
 
Kariyerini Rusya Premier Lig ekiplerinden Rubin Kazan'da sürdüren Gökhan Töre'nin İstanbul'a gelişi, sarı-kırmızı iddiaları da beraberinde getirmişti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ali Dürüst, oyuncunun gündemlerinde olmadığını söyledi.
 
Geçtiğimiz sezon teknik direktör Fatih Terim'in gözdeleri arasında yer alan Gökhan Töre, Galatasaray'a gelmeyerek kariyerine Almanya'da devam etme kararı almıştı. Bu kararın ardından Rusya'ya gitmesi ise büyük bir şaşkınlık yaratmıştı.
 
KAKA GELMİYOR, HEDEF KERIM FREI...
 
Real Madrid'in yıldızı Kaka Leite için zemin yoklayan Galatasaray, oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesinden dolayı bu transferi rafa kaldırdı. Ünal Aysal'ın 'çileği olacak' yorumlarıyla son ana kadar beklenen Kaka, Madrid'de kalmıştı.
 
Kadrosunda Nordin Amrabat, Aydın Yılmaz, Hamit Altıntop, Engin Baytar ve Albert Riera gibi kanat oyuncularını bulunduran Galatasaray'ın sürpriz transfer hedefi Kerim Frei oldu.
 
19 yaşındaki yıldız adayını bonservisiyle birlikte almak isteyen sarı-kırmızılıların devre arasında bir operasyon gerçekleştirmesi bekleniyor.
 
Sözleşmesi 2015 yılında sona erecek Kerim Frei için 'gelecek planları' yapan Terim, tüm şartları zorlayarak yeni bir genci sarı-kırmızılı takıma kazandırmaya çalışacak.