Terim'in kızına büyük suçlama

Tasarımcı Buse Terim’in Bodrum’da bir mekânda dayak yediği dün twitter’da konuşuldu. Dayak olayının diğer kahramanı S.Ç. ise, “Bir sürü erkeği üzerime saldırttı. Darp raporu aldım” dedi

Terimin kızına büyük suçlama
27 Haziran 2012 Çarşamba 09:53 tarihinde eklendi, 1.393 kez okundu.

 

Fatih Terim’in tasarımcı kızı Buse Terim’in (23) Bodrum’un ünlü mekanı Ship A Hoy’un tuvaletinde geçen cumartesi gecesi dayak yediği gündeme geldi.

İddiaya göre tuvalet kuyruğunda tartıştığı sarışın bir kız Terim’e önce tokat attı, ardından da çantasıyla yüzüne vurdu. Terim ağlayınca da imdadına Atlethico Madrid’li Emre Belözoğlu’nun yeğeni Volkan Bahçekapılı yetişti ve arkadaşlarıyla genç kızı hırpaladı. Genç kız kanlar içinde jandarmaya gidip şikâyetçi oldu. Mekanın garsonlardan biri de genç kızın kendi kolunu, bacağını kestiğini gördüğünü öne sürdü. Dün twitter’da da çok konuşulan olayda Terim’i İrem Güler isimli genç kızın dövdüğü söylentisi yayıldı.
 
‘Locada dövdüler’
Ancak Güler, “Adı geçen şahısa tuvalette tokat atan kişi ben değilim. Arkadaşım o kişinin arkadaşları tarafından darp edildi. Biz tartıştığımız kişinin Buse Terim olduğunu Jandarma’da öğrendik. Tuvalette Buse Terim’e çarptı diye arkadaşımın üzerine 6 erkeği saldırttı. Erkekler locanın ortasında genç bir kadını aralarına alıp dövdüler” dedi.
 
Terim’le tartışan genç kızın bir petrol firmasında çalışan 27 yaşındaki S.Ç. olduğu öğrenildi. Jandarmaya giderek Buse Terim ve erkek arkadaşlarından şikâyetçi olan S.Ç. ise asıl kendisinin darp edildiğini belirtti.
Şikâyetini geri alması için Terim cephesinden tehdit aldığını ve kamera görüntülerinin silindiğini öne süren S.Ç.  6 erkeğin saldırısına uğradığını söyleyerek, “Devlet Hastanesi’nden darp raporu aldım. Gözüme kan oturdu, bacağım ve kolum kesildi. Kesiklerime dikiş atıldı” dedi.