Terkedilen bebek, donmak üzereyken bulundu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir Kuran kursunun önüne bırakılan yeni doğmuş bir bebek, polisler tarafından donmak üzereyken bulundu.

Terkedilen bebek, donmak üzereyken bulundu
15 Şubat 2013 Cuma 22:06 tarihinde eklendi.

 

 
Olay saat 20.00 sıralarında ilçenin Van yolu üzerinde Kuran kursu önünde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce henüz yeni doğduğu belirtilen bir erkek bebek bırakıldı. Ağlama sesiyle fark edilen bebek Tatvan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından 
dondurucu soğukta donmaktan son anda kurtarıldı. Polis ekipleri talihsiz bebeği, yapılan işlemlerin ardından sağlık kontrolü yapılmak üzere Tatvan Devlet Hastanesi'ne götürdü. 
 
"İSİMSİZ BEBEK KORUMA ALTINA ALINDI"
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakılan bebeğin Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını ve koruma altına alındığını söyledi.
 
Bebeğin hastanede sağlık kontrolünden geçirileceğini ifade eden Kaymakam Erkan, "Bebek şu anda koruma altına alındı. İlk etapta hastanede sağlık kontrolü yapılacak. Ardından da ekiplerimiz tarafından bebeğin ailesi tespit edilmeye çalışacak." diye konuştu.

CİHAN