''Terörü bitireceğiz ve kökünü kazıyacağız''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, ''Terörü bitireceğiz ve kökünü kazıyacağız'' dedi.

Terörü bitireceğiz ve kökünü kazıyacağız
20 Eylül 2012 Perşembe 18:26 tarihinde eklendi.

Tanrıverdi, Hakkari-Çukurca karayolunda askeri birliğin geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan uzman çavuş Hikmet Güler'in (26) Manisa'nın Demirci ilçesindeki ailesini ziyaret etti. 
    
Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ile Yumuklar köyünde yaşayan baba Muammer Güler ve diğer aile bireylerine taziyelerini sundu. 

    
Baba Muammer Güler'in, boynuna sarılarak bir süre ağladığı Tanrıverdi, ''Terörü bitireceğiz ve kökünü kazıyacağız. Hikmet Güler kardeşimiz, vatanı, milleti uğruna canını vererek şehitlik mertebesine ulaştı. Onu toprağa gömeceğiz ama kalbimizde yaşamaya devam edecek. Adını yaşatmak için Demirci'de bir yere şehidimizin adını vereceğiz'' diye konuştu. 

    
Baba Güler'in, kızı Aynur ve oğlu İsmail'e bir devlet kurumunda iş verilmesi talebinde bulunması üzerine Tanrıverdi, konuyla ilgili gerekli yasal düzenlemelerin yapıldığını, iki kardeşin de en kısa sürede işe yerleştirilmeleri için girişimde bulunacaklarını ifade etti. 

    
Bu arada, şehit uzman çavuş Hikmet Güler'in cenazesinin, yarın Borlu beldesinde öğle vakti kılınacak namazın ardından Yumuklar köyünde toprağa verilmesinin planlandığı bildirildi.