Teslim oldu,sustu

Gaziosmanpaşa'da 10 gün önce evinde tek kurşunla vurulmuş olarak bulunan Servet Ürek cinayetinde şüpheli olarak aranan 20 yaşındaki Seda M.Ş. polise teslim oldu.

Teslim oldu,sustu
11 Temmuz 2013 Perşembe 18:50 tarihinde eklendi, 1.318 kez okundu.
Gaziosmanpaşa'da 10 gün önce evinde tek kurşunla vurulmuş olarak bulunan Servet Ürek cinayetinde şüpheli olarak aranan 20 yaşındaki Seda M.Ş. polise teslim oldu. Poliste ifade vermeyerek "susma" hakkını kullanan Seda M.Ş. adliyeye sevk edildi.
 
Gazi Mahallesi, 1428 Sokak'ta 1 Temmuz 2013'te meydana gelen olayda Servet Ürek(21), evinde tabancayla vurulmuş halde bulunmuştu. Babası tarafından ağır yaralı olarak bulunan Servet Ürek hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetmişti. Polis yaptığı incelemede Servet Ürek'in vurulduğu silahı aynı evde bulmuştu.
 
Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis Servet Ürek'in daha önceden hırsızlık ve uyuşturucu bulundurmak suçlarından gözaltına alındığı tespit etti. Servet Ürek'in son olarak birlikte görüldüğü Seda M.Ş. polis tarafından aranmaya başlandı. Polis Seda M.Ş.'nin yaklaşık 6 ay önce yaşadığı Adana'dan İstanbul'da bulunan ablasının yanına misafirliğe geldiğini tespit etti.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne dün gece avukatı ile birlikte gelen Seda M.Ş. polise teslim oldu. Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili sorgulanan Seda M.Ş. ifade vermeyerek "Susma" hakkını kullandı. İşlemleri tamamlandıktan sonra Seda M.Ş. adliyeye sevk edildi.

DHA