Tevez şok etti!

Manchester City'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında Arjantinli oyuncu yaptığı hareketle eleştirilerin odak noktası oldu.

Tevez şok etti!
15 Mayıs 2012 Salı 11:54 tarihinde eklendi.

 

Manchester City'nin bugünkü şampiyonluk kutlamaları esnasında takımın yıldız futbolcusu Carlos Tevez'in üstü açık otobüste elinde 'R.I.P. Fergie' (Huzur içinde yat Fergie) yazan bir pankartla kameralara yakalanması tartışmaları da beraberinde getirdi.
 
Tevez'in elindeki pankartı kalabalık içersindeki bir taraftardan aldığı sanılıyor. Çünkü Arjantinli oyuncunun elinde üstü açık otobüse binildiğinde herhangi bir şey gözükmüyordu.
 
Pankartın anlamı ise Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson'un 2009 yılında sarf ettiği bir sözde saklı. Deneyimli teknik adam bir muhabirin kendisine yönelttiği, "Sizce United bir gün City'nin gerisinde kalır mı?" sorusuna, "Benim ömrüm bunu görmeye yetmez." şeklinde yanıt vermişti.
 
Man City'den özür geldi
 
Yaşananlar üzerine bir açıklama yapan kulübün basın sözcüsü, "Pankartın üzerinde yazanlar gerçetken de ayıplanacak cinsten. Carlos'un bu yaptığına göz yumup bunu kabul etmek imkansız. Kulübümüz adına hem Sir Alex Ferguson'dan, hem de Manchester United'dan büyük özür dileriz." ifadelerini kullandı.
 
(Goal.com)