TFF'den başsağlığı mesajı

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 65 yaşında hayatını kaybeden Yazıcı, geçtiğimiz Pazar sabahı fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı.

TFFden başsağlığı mesajı
07 Mayıs 2013 Salı 15:22 tarihinde eklendi.

Başkan Yazıcı'nın vefatının ardından Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Halil Ünal ve bir çok kulüpten başsağlığı mesajı yayınlandı.

 
Futbol Federasyonu'ndan yapılan yazılı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi:
 
"28 Ocak 1948 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen İbrahim Yazıcı, ilk olarak 1985-1986 sezonunda Bursaspor yönetim kurulunda görev aldı. Yazıcı daha sonra 1988-1989 sezonunda Başkanlık koltuğuna oturarak, yaklaşık 3 sezon boyunca Bursaspor başkanlığı yaptı. 1992 yılında siyasete atılarak başkanlığı bırakan Yazıcı, 2007 yılında yeniden Bursaspor Başkanı oldu. Halen bu görevi yürüten Yazıcı, evli ve 2 çocuk sahibiydi.
 
Merhum Yazıcı için 9 Mayıs Perşembe günü saat 10.00'da Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde tören düzenlenecek. Daha sonra Yazıcı'nın naaşı, Bursa Ulu Camii'nde cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Emir Sultan Mezarlığı'na defnedilecek.
 
Merhum İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, ailesi, Bursaspor ve futbol camiasına başsağlığı dileriz."
 

CİHAN