The Dark Knight Rises vizyona giriyor

Yeni haftanın en iddialı sinema filmi Kara Şövalye Yükseliyor, yönetmen Christopher Nolan’ın imzasını taşıyor. Kara Şövalye Yükseliyor, 27 Temmuz Cuma günü vizyona giriyor.

The Dark Knight Rises vizyona giriyor
26 Temmuz 2012 Perşembe 21:28 tarihinde eklendi, 2.061 kez okundu.

 

Aksiyon ve gerilim yüklü Kara Şövalye Yükseliyor, İngiltere ve ABD ortak yapımı. Christian Bale, Gary Oldman ve Tom Hardy’nin başrollerini paylaştığı Kara Şövalye Yükseliyor’un konusu kısaca şu şekilde:
 
Bane, korkunç bir terörist grubun liderliğini yapmaktadır ve Gotham şehrini yok etmenin planlarını yapmaktadır. Bunun için de ilk iş olarak Batman efsanesine son vermeyi deneyecektir.

Kedikadın Selina Kyle'dan yardım isteyecek olan Bane, korkunç planını eyleme geçirecektir. Usta yönetmen Christopher Nolan, Kara Şövalye Yükseliyor’da adeta Batman efsanesinin sonunı getiriyor.

Batman karakterine ise Bruce Wayne hayat veriyor. Bane’yi ise Tom Hardy canldırıyor. Kedikadın Selina Kyle’ye de Anne Hathaway hayat veriyor. Marion Cotillard, Morgan Freeman ve Gary Oldman da filmin diğer usta oyuncuları arasında yer alıyor.

Kara Şövalye Yükseliyor’un senaryosu Christopher Nolan ile Jonathan Nolan tarafından ortaklaşa yazıldı. Kara Şövalye Yükseliyor’u 3D teknolojisiyle seyretmek isteyenler hayal kırıklığına uğrarken filmin IMAX formatında özel son teknoloji ile çekilmesi ayrı bir heyecan da oluşturuyor.
 
Müzikleri Oscar ödüllü müzisyen Hans Zimmer tarafından gerçekleştirilen Kara Şövalye Yükseliyor, 27 Temmuz Cuma, beyazperdedeki yerini alıyor.