THY'den yolcuya: Sayın Yavşak Yavşakoğlu

Bir THY müşterisinin şikayet dilekçesine aldığı cevap sosyal medyada olay yarattı. Kutsal Bayraktar isimli vatandaşın ismi yerine şikayet dilekçesine verilen cevapta ’Sayın Yavş.k Yavş.koğlu’ yazıyordu.

THYden yolcuya: Sayın Yavşak Yavşakoğlu
25 Kasım 2014 Salı 11:11 tarihinde eklendi.
THY müşterisinin şikayet dilekçesine aldığı cevap sosyal medyada olay oldu. Cevapta şikayetçinin ismi yerinde ’Sayın Yavş.k Yavş.koğlu’ yazması tepkiyle karşılandı.
 
Postmedya.com’da yer alan habere göre THY uçağı ile İstanbul’dan İzmir’e gidecek olan Kutsal Bayraktar, 23 Kasım 2014 tarihli bileti için internetten online check-in yaptırdı. Fakat biletini almak için satış noktasına gittiğinde kendisinin check-in’inin bulunmadığı, sistemin başkasını öne aldığı söylendi ve biletinin başkasına verildiği aktarıldı. Ardından Bayraktar THY’ye yönelik bir şikayet dilekçesi yazdı ve 300 lira ödeyip yeni bir bilet alarak İstanbul’a geldi. Bayraktar. dilekçesini yazmasının üzerinden 1 gün geçmeden ilgililerin cevap vermemesini Twitter’dan tenkit etti. Sonrasında THY kendisine Twitter’dan dönerek uçuş bilgilerini talep etti ve kendisine şikayetiyle ilgili olarak bir e-mail attı.
 
Bu e-mail standart bir ‘şikayetiniz alındı’ e-mailiydi fakat isim yerinde ‘Sayın Kutsal Bayraktar’ yerine, ‘Sayın Yavş.k Yavş.koğlu’ yazıyordu.
 
Yazıyı gören yolcu kendisine gelen bu maili sosyal medyadan paylaştı. Attığı tweet kısa sürede 400’ü aşkın retweet aldı.
 
Habere göre, THY kaynakları konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada olayın doğruluğunu teyit etti. Ayrıca THY twitter hesabından ilgili personelle ilgili olarak işlem başlatılacağını duyurdu.

CİHAN