Tigana'nın Burak aşkı

Bordeaux'yu çalıştıran Jean Tigana, 3 yıldır takip ettirdiği Beşiktaş'tan öğrencisi olan Burak'ı, yardımcısı Pavon'a son dönemde 5 kez izletti

Tigananın Burak aşkı
09 Mart 2011 Çarşamba 12:30 tarihinde eklendi, 1.348 kez okundu.

 

Trabzonspor'da sergilediği performansla takımını şampiyonluk yarışında tutan Burak Yılmaz, Bordeaux'yu çalıştıran eski teknik direktörü Jean Tigana'nın gözdesi oldu.

Burak Yılmaz'ı Beşiktaş teknik direktörüyken Antalyaspor'dan transfer ettiren Tigana, ligde kötü günler geçiren Bordeaux'da yapmak istediği köklü değişimde yıldız futbolcuyu olmazsa olmazlar arasına koydu. Bordo-Mavililer'de yıldızını yeniden parlatan Burak'ı 3 yıldır takip ettirdiği bilinen ünlü teknik adam, yardımcısı Michel Pavon'u da bu konuda görevlendirdiği öğrenildi.
 
PAVON'UN son dönemde, bu sezon oynadığı futbolun ivmesini daha da yukarılara çeken 26 yaşındaki golcüyü, 5 kez izlemek için Türkiye'ye geldiği ve Tigana'ya olumlu rapor verdiği bildirildi. Fransız teknik adamın, 2013'te sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz'ı transfer etmek için sezon sonunda Trabzonspor'a ciddi bir teklifle gelmesi bekleniyor.