Timsah Arena'nın kapıları 200 bin TL'den kiralanacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Timsah Arena Stadı'nın iç kapılarına 200 bin TL'den isim hakkı verilmesi kararlaştırıldı.

Timsah Arenanın kapıları 200 bin TLden kiralanacak
23 Mayıs 2013 Perşembe 18:14 tarihinde eklendi, 1.118 kez okundu.

 

Büyükşehir Belediyesi bu düzenlemeyle 20 milyon TL gelir elde etmeyi planlıyor. Başkan Altepe, bu çalışmayla devam eden inşaatın bundan sonraki harcamaları için gelir sağlanacağını ifade ederek, "Stat bittiğinde tüm gelirler Bursaspor'a kalacak" dedi.
 
Büyükşehir Belediyesi'nin mayıs ayı olağan meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi Timsah Arena Stadı'nın 1 ve 2'nci bodrum katlarında ticari alanların kiraya verilmesiyle ilgili rapor oy çokluğuyla kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe,bu çalışmayla devam eden inşaatın bundan sonraki harcamaları için gelir sağlanacağını ifade ederek, "Stat bittiğinde tüm gelirler Bursaspor'a kalacak" dedi. Büyükşehir Stadyumu'nun alt katında yer alan alanların kiralanmasıyla yüzde 15 gibi bir gelir elde edileceğini ifade eden Altepe, "67 bin 520 metrekare alanı, yani bodrum katları ticari alan olarak planlıyoruz. Timsahın burnundaki 2 bin metrekare alan da kafeterya olarak planlandı. Buraları imalata katkı sağlayabilir mi diye kiralamayı düşünüyoruz" diye konuştu.
 
"YATIRIMLAR BURSASPOR İÇİN"
 
Büyükşehir Stadyumu ile ilgili gelir kazanmak adına yapılan çalışmaların Bursaspor Kulübü'ne katkı sağlayacağını kaydeden Altepe, şöyle dedi:
 
"Bu yatırımların hepsi Bursaspor'a gidecek. Bursa'nın dünya kenti olması için yapılıyor. Önümüzdeki aylarda sene sonuna kadar bitmesi gerekiyor. Çatıya 22 milyon TL ödeme yaptık. Bunlara bir miktar katkı sağlamak için alt dükkanların kiralanmasını istiyoruz. Kapıların da isim hakkını kiraya vererek 20 milyon TL kar etmeyi planlıyoruz. Bunlar Bursaspor'un en önemli katkısı olacak. Kulüp elini açıp para dilenmemeli. Kimsenin borç vereceği bir takım değil Bursaspor, en kaliteli dünya kulüplerinden biri olmalı."

DHA