Timsah'ın Servet avı!

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Servet Çetin için Eskişehirspor büyük mesafe kat etmişti. Ancak Bursaspor devreye girdi. Ertuğrul Sağlam da bu oyuncuyla bizzat kendisi görüştü ve milli futbolcuyu ikna etti

Timsahın Servet avı!
04 Haziran 2012 Pazartesi 08:56 tarihinde eklendi.

 

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın ısrarcı olduğu Servet Çetin’de önemli bir gelişme yaşandı. Galatasaray’la sözleşmesi sona eren Servet, uzun süredir Eskişehirspor’la temas halinde ve imzaların atılması an meseleseydi.

Ancak dün hareketli dakikalar yaşandı. Ertuğrul Sağlam’ın bizzat kendisinin görüştüğü 31 yaşındaki savunma oyuncusu, bugün görüşmelere netlik kazandırmak için Bursa’ya davet edilmesine de olumlu yanıt verdi. Bonservisi elinde olduğu için yüksek bir ücret talep eden tecrübeli futbolcudan indirim bekleyen Yeşil-Beyazlılar’ın, transfere bugün noktayı koyması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray’da şans bulamayan Servet, biri Türkiye Kupası’nda olmak üzere 10 resmi maçta forma giyebildi.
 
Sıra Holmen’de!
 
Bu arada Sağlam’ın kadrosunda görmek istediği diğer bir oyuncu ise geçtiğimiz sezon Süper Lig’e damgasını vuran İstanbul Belediyeli Samuel Holmen... İki sezondur ligde istikrarlı bir grafik çizen 28 yaşındaki orta saha oyuncusuyla ilgili görüşmeleri sürdüren Yeşil-Beyazlılar, İsveçli’yi de kadrosuna katmayı hedefliyor.
 
fanatik