Tinerci iki öğrenciyi bıçakladı

İzmir’de, kimliği henüz belirlenemeyen ve madde bağımlısı olduğu öğrenilen bir kişi, iki farklı okulda iki kız öğrenciyi bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştı.

06 Aralık 2013 Cuma 19:31 tarihinde eklendi.

Biri dört, biri iki yerinden bıçaklanan kız öğrenciler hastanede tedaviye alındı.

Kimliği belirsiz bir genç, henüz bilinmeyen nedenle semtteki Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ne girdi. Sınıflara yönelen genç, okulun giriş kapısı önünde bulunan 15 yaşındaki Hilal S.B.’yi, diğer öğrencilerin gözü önünde dört yerinden bıçakladı.

Kendisini engellemek isteyen öğretmenlere de tehditler savuran zanlı, koşarak okul dışına çıktı. Ağır yaralanan Hilal S.B., Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yenişehir semtinde yaşanan olay vatandaşlarda korkuya neden oldu. Öğrenciler, dehşet anlarını üzerinden atamazken, şahıs, bu kez yakında bulunan İbn-i Sina Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Büşra B.’ye saldırdı.

Genç kızı karnından bıçaklayarak ağır yaralayan zanlı, daha sonra buradan da kaçtı. Hastaneye kaldırılan Büşra B.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.


CİHAN