TIR'ın altında kalarak yaşamını yitirdi

İstanbul Bayrampaşa'da okul arkadaşlarıyla akvaryumu gezmeye gelen 15 yaşındaki Sinem Gücükkaraca karşı yöne geçmek isterken TIR'ın altında kalarak yaşamını yitirdi.

28 Kasım 2013 Perşembe 20:08 tarihinde eklendi, 1.397 kez okundu.

Bayrampaşa, Kocatepe'de bir alışveriş merkezinin içinde bulunan akvaryumu okul arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte gezmeye gelen Pendik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Sinem Gücükkaraca otobüsten inerek alışveriş merkezine girmek için karşı yöne geçmek istediği sırada Hasbi Yeşilbaş'ın kullandığı 34 NE 931 plakalı TIR çarptı. TIR'ın altında kalan Sinem Gücükkaraca olay yerine hayatını kaybetti. Yapılan incelemenin ardından Gücükkaraca'nın cesedi Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın gerçekleştiği caddede bir markette çalışan Habip Demir olayı şöyle anlattı: "Dolap dolduruyordum markette birden bir gürültü oldu. Çıktım baktım kızı ezmiş TIR. Karşıdan geçiyormuş herhalde montu takılmış. TIR'da ezmiş. Biz tam göremedik. TIR'cı da panik oldu, hemen ambulans polis geldi. Bağrışmalar oldu. Karşıya geçmek istemiş."

Sinem Gücükkaraca'nın öldüğünü öğrenen arkadaşları ve öğretmeleri gözyaşı döktü.

    TIR şoförü Hasbi Yeşilbaş gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


CİHAN