TIR'la kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü

BURSA’nın Orhangazi İlçesi yakınlarında TIR ile kafa kafaya çarpışarak yurdaya dönen otomobilin sürücüsü 40 yaşındaki Mustafa Topçu öldü. Araçta sıkışan sürücünün cesedi itfaiye ekiplerince güçlükle çıkarıldı.

TIRla kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü
30 Haziran 2016 Perşembe 11:58 tarihinde eklendi.
BURSA’nın Orhangazi İlçesi yakınlarında TIR ile kafa kafaya çarpışarak yurdaya dönen otomobilin sürücüsü 40 yaşındaki Mustafa Topçu öldü.
 
Araçta sıkışan sürücünün cesedi itfaiye ekiplerince güçlükle çıkarıldı.
 
Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Orhangazi’ye bağlı Çakırlı Mahallesi’nde oturan ve ilçedeki bir akaryakıt istasyonunda çalışan Mustafa Topçu, 16 VH 750 plakalı otomobiliyle evine gitmek için yola çıktı. Mustafa Topçu yönetimindeki otomobil, Üreğil Mahallesi Kavşağı yakınlarında karşı yönden gelmekte olan 39 yaşındaki Ali Kemal Uzun’un kullandığı54 KZ 238 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı.
 
KAZA YERİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
 
Kaza sonrasında TIR’ın çarptığı otomobil hurdaya dönerken, sürücü Mustafa Topçu araç içinde sıkıştı. Ağır yaralı Topçu için itfaiye kurtarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevkedildi. Sağlık görevlileri araç içinde müdahale ettikleri evli ve 2 çocuk babası Mustafa Topçu’nun hayatını kaybettiğini tespit etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık çabası sonunda hurdaya dönen araçtan çıkarılan Mustafa Topçu’nun cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 
 
Mustafa Topçu’nun akrabaları kazayı haber alır almaz olay yerine akın etti. Yakınları kaza yerinde sinir krizleri geçirdi. Belediye Başkanı Ak Parti’li Neşet Çağlayan da kaza yerine gelerek buradaki durum ile ilgili bilgi aldı. Başkan Çağlayan, Mustafa Topçu’nun yakınlarına başsağlığı dileyip, teskin etmeye çalıştı.
 
Kazaya karışan TIR’ın sürücüsü Ali Kemal Uzun jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.