Tokatspor, Spor Toto 2. Lig'de

Tokatspor Kulübü Başkanvekili Emin Yılar, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıyı ikinci sırada tamamladıklarını belirterek, ''Gönül isterdi ki sezonun ilk yarısını birinci sırada bitirelim ama olmadı'' dedi.

24 Aralık 2012 Pazartesi 18:50 tarihinde eklendi, 1.093 kez okundu.

 

Yılar, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, dün iç sahada Ofspor'u 3-0 yendiklerini anımsattı. Tokatspor'un ilk yarı sonunda grubu ikinci sırada bitirdiğini belirten Yılar, ''Gönül isterdi ki sezonun ilk yarısını birinci sırada bitirelim ama olmadı. Futbolcular 3 Ocak'ta Antalya'da kampa girecekler. Bu kampın masraflarını Tokat'ta iş yapan bir iş adamımız karşılayacak'' diye konuştu. 
 
Kulüp başkanı Mustafa Şahin'in istifasından sonra kulüp başkanlığı görevini de yürüttüğünü ifade eden Yılar, şunları kaydetti: 
 
''Bir iki futbolcudan dolayı Tokatspor'un transfer yasağı var. Aşılmayacak bir tutar değil, inşallah aşarız. Olumsuz dedikoduları bir kenara atalım. Yardım ve destek bekliyorum. İyi niyet, birlik ve beraberlik bekliyorum. Tokat'ta bu sinerjiyi başarabiliriz. Tokat'ta kişi başı 2 lira verilmiş olsa kulübün borcu kalmaz. Tek taşla duvar olmuyor. Arasına harç koymalıyız, birçok taş olmalı. Memleketin makamlarından harç olmalarını istiyoruz. Noksanlarımız muhakkak olur, biz denize düşmüşüz, günü kurtarmaya çabalıyoruz. Gönül kırgınlıkları telafi edilebilir. Tokatspor'a herkesin destek olması gerekiyor.''