Tolga Zengin, kampa katıldı

Beşiktaş'ın Tranzonspor'dan transfer ettiği kaleci Tolga Zengin bugün akşam saatlerinde yeni takımının Avusturya'daki kampına katıldı.

Tolga Zengin, kampa katıldı
26 Temmuz 2013 Cuma 18:44 tarihinde eklendi.

2. etap kamp çalışmaları için Avusturya'da kamp yapan Beşiktaş'ın konakladığı otele gelen Tolga gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yeni takımına geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Tolga, "Beşiktaş gibi bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Transferin artık sonuçlanması gerekiyordu.

Bu süreci yaşadık. Takıma uyum sürecini kolay atlatacağıma inanıyorum. Hepsi tanıdığım arkadaşlar sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Benim benimsediğim ve onların beni benimsediği bir camiaya geldim. İstenildiğim bir yere geldiğim için mutluyum, herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Bu arada, Tolga'nın karşılanma görüntülerini otel içinde de çekmek için hazırlık yapan basın mensuplarının çekim yapacağı sırada bir ajans muhabiriyle tartışan ve azar işiten BJK iletişim görevlisi aralarında Cihan Haber Ajansı kameramanının da bulunduğu bazı basın mensuplarını engellemeye çalışması tepki çekti.


CİHAN