Tolunay Kafkas temkinki

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kendi sahalarında galip ayrıldıkları Saint Etienne karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, ikinci karşılaşmanın daha zor geçeceğini kaydetti.

Tolunay Kafkas temkinki
21 Ağustos 2014 Perşembe 23:05 tarihinde eklendi.

Kardemir Karabükspor'un kendi sahasında UEFA Avrupa Ligi Play Off ilk karşılaşmasında ağırladığı Fransa ekibi Seint Etienne'yi 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan kırmızı-mavililerin teknik direktörü Tolunay Kafkas, güçlü rakipleri karşısında alınan sonucun sevindirici olduğunu vurgulayarak, ''Evimizde avantajlı bir skor elde ettik. Rakibimizin güçlü bir takım olduğunu daha önce de söyledim. Onlarla fiziksel olarak mücadele etmemiz gerektiğini söylemiştim. Fransa'da ki maçlarında fizik güçlerini iyi kullandılar. İlk 25 dakika kontrolü kaybettik. Genelde oyunun üstünlüğü bizdeydi. Oyuncularım ellerinden geleniz yaptılar. Realist olmamız gerekiyor ikinci maç çok zor olacak." yorumunu yaptı.

Saint Etienne Teknik Direktörü Christophe Galtier ise Karabükspor karşısında pozisyonları olduğunu belirterek, ''Neden kaybettiğimizi bilmiyorum. Rakibimiz iyi oynamadı pozisyonları yoktu. Bu tarz maçlar zor maçlar. Orta saha oyuncuların kuvvetli oyması gerekiyor. Rakip takım Türk futbolunu sahaya yansıttı." dedi.

Karabükspor oyuncularından Samba Sow ise ,"Rakibimiz çok güçlü bir takım. Rövanş maçı çok zor olacak. Bugün burada elde ettiğimiz avantajı orada da en iyi şekilde kullanacağız." ifadelerini kullandı.


CİHAN