Top artık Sneijder'de

Inter Başkanı Massimo Moratti, Galatasaray ile anlaştıklarını, artık kararın Hollandalı yıldızda olduğunu açıkladı.

Top artık Sneijderde
10 Ocak 2013 Perşembe 09:33 tarihinde eklendi.

Inter Başkanı Massimo Moratti, merakla beklenen Wesley Sneijder transferiyle ilgili, “Galatasaray’ın teklifi bizi çok memnun etti. Ancak karar verecek olan Sneijder” açıklamasını yaptı. 

 
Sky Sport kanalının mikrofonlarına konuşan mavi-siyahlı kulübün başkanı Moratti, Galatasaray’la Sneijder’in transferi konusunda görüştüklerini doğrulayarak, bunun kendileri için memnun edici olduğunu dile getirip, topu 28 yaşındaki Hollandalı futbolcuya attı. Moratti, “Wesley, eğer bizim sunduğumuz şartlarla takımımızda kalmayı tercih ederse mutlu oluruz” dedi. 
 
BİZİM ŞARTLARIMIZI KABUL EDERSE KALABİLİR
 
Başarılı oyun kurucu Sneijder, sakatlığının geçmesine karşın üç aya yakın süredir resmi bir maça çıkmazken, yüksek ücret talebi nedeniyle de kulüp yönetimiyle anlaşmazlık içine düşmüştü. Bu duruma bağlı olarak, son zamanlarda Sneijder’la konuşma fırsatı bulup bulmadığı sorulan Moratti, “Sadece çok üstünkörü konuşabildik. Zaten durum da o kadar dramatik değildi ve değil de. Bizimle devam edip etmemek kendi kararı. Ya var olan kontratıyla devam edebilir ya da –ki bu bizi daha mutlu eder- bizim şartlarımızı kabul edebilir ya da başka bir kulüp seçebilir. Bu özgürlüğü ona sunduk. Bakalım ne olacak” diye açıklamalarını sürdürdü. 
 
Esma Çakır - Roma / DHA