Topal maça iğneyle çıkacak

Fenerbahçe'de Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan ve çekilen Mr sonucunda dizinde ödem olduğu açıklanan Mehmet Topal'ın özel bir iğne ile Marsilya maçında oynayabileceği öğrenildi.

Topal maça iğneyle çıkacak
18 Eylül 2012 Salı 15:56 tarihinde eklendi.

 

Mehmet Topal'ın yapılan ilk incelemesinde sol dizinde darbeye bağlı doku zedelenmesi ve kanama tespit edilirken, milli futbolcunun durumunda maçın ertesi gününden itibaren hızlı bir iyileşme olduğu ve perşembe gününe kadar hazır hale gelebileceği ortaya çıktı.
 
Mehmet Topal'ın yanısıra Mersin İdmanyurdu maçında sakatlık yaşayan Dirk Kuyt'ın ise durumunun beklenenden iyi olmasına rağmen Marsilya maçında riske edilme ihtimalinin düşük olduğu gelen haberler arasında. Sağ arka alt adalesini saran zarda yırtık tespit edilen Hollandalı Futbolcunun, büyük ihtimalle Trabzonspor maçına yetiştireleceği ancak kesin bir tarih açıklamak için sakatlığının gelişim sürecinin beklendiği öğrenildi.
 
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Marsilya karşısında Kuyt'ın yerine sakatlıktan yeni çıkan Moussa Sow'u sahaya süreceği, bunun dışında Mersin İdmanyurdu maçının onbirini bozmayı düşünmediği ifade edildi. Öte yandan Marsilya maçının biletlerinin genel satışına başlanırken, sarı lacivertli taraftarların karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdikleri ve biletlerinin önemli bir bölümünün satıldığı açıklandı.