"Toplantınızı böldüm hakkınızı helal edin"

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Ardahan Devlet Hastanesini ziyaret ederken aile hekimlerine yönelik bir eğitimin verildiği öğrenince salona girdi. Bakan Yardımcısı Kafkas toplantıdakilere, "Ani ve şık olmayan bir şey oldu ama, merhaba demeden gitmek olmazdı. Bu yüzden toplantınızı böldüm hakkınızı helal edin" dedi.

Toplantınızı böldüm hakkınızı helal edin
02 Mart 2014 Pazar 10:08 tarihinde eklendi.
Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, bakanlığıyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere Ardahan'a geldi. Ardahan'da Vali Vekili Deniz Pişkin ve sağlık çalışanlarının karşıladığı Kafkas, Devlet Hastanesi'ne giderek incelemelerde bulundu ve hastalarla sohbet etti.

Ziyareti sırasında aile hekimlerine yönelik eğitim toplantısı olduğunu öğrenen Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, ansızın salona girdi. Kürsüde kendisine 'hoş geldiniz' diye seslenen sunucuya, "Sen konuştun, benim başım kel mi. Beni neden çağırmıyorsun kürsüye" diye karşılık verdi. Bakan Yardımcısı Kafkas, kürsüye çıkarak, "Ani ve şık olmayan bir şey oldu ama merhaba demeden gitmek olmazdı. O yüzden toplantınızı böldüm, hakkınızı helal edin" diye konuştu.
 
Türkiye'nin sağlık alanında yaptığı yeniliklerden bahseden Kafkas, "Sağlıkta her gün yeni gelişmelerin olduğu bir yerde biz sürekli olarak eğitimde olmadığımız taktirde sıkıntı yaşarız. Türkiye artık sağlıkta dünyada model haline gelmiş bir ülke olmuştur. Bu da siz sağlık çalışanlarımız, doktorlarımız, ebelerimiz, hemşirelerimiz sayesinde olmuştur" dedi. 

DHA