Topuklu ayakkabıyla safari

Seren Serengil, Afrika-Tanzanya'da Masai kabilesi ile poz vermiş, topuklu botları ve makyajlı hali Twitter'da çeşitli yorumlara neden olmuştu

Topuklu ayakkabıyla safari
14 Eylül 2012 Cuma 11:01 tarihinde eklendi, 1.625 kez okundu.

 

Seren Serengil erkek arkadaşı Oğuz Aşıcı ile Afrika'da safariye çıktı. Serengil, bu seyahatin her karesini Twitter'da takipçileriyle canlı canlı paylaşmaya devam ediyor.

Paylaştığı fotoğraflardaki kıyafetleri ve topuklu ayakkabılarıyla medyada ve sosyal ağlarda çok eleştirilen Seren Serengil, bu eleştirilere  Kanaltürk’te ekrana gelen magazin programı "2. Sayfa"da cevap verdi. 
 
Seren Serengil "Orada yaşayanlar en çok sıcak gazlı içecek içmeyi seviyor. Ben de onları klibimde oynamaları için bir bardak sıcak cola ikram ettim. Beni görünce ’Siz artist misiniz, nereden geldiniz?’ dediler. Klip çekimlerinde kendi aralarında bir şeyler mırıldanıyorlardı, anlamadım. Ben her yerde süslü -püslü dolaşıyorum. Kıyafetimde de öyle abartılacak bir şey yok. Sıradan bir tişort sıradan bir şort giydim. Oraya kendim gibi gittim. Topuklu botlarla da gayet rahatım, düz ayakkabıyla yürümek benim için daha zor. Zaten o topuklu ayakkabılarımı da orada unuttum " dedi.

Posta