Toroğlu,Yıldırım'ın peşini bırakmıyor

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten savcıyla görüşmek üzere Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine gelerek savcı Berk'e ifade verdi.

Toroğlu,Yıldırımın peşini bırakmıyor
09 Ağustos 2011 Salı 14:07 tarihinde eklendi, 1.401 kez okundu.

Toroğlu, adliyeye gelişi sırasında basın mensuplarının "Neden geldiniz?" sorusuna karşılık, "Akşam saat 22.30’da polis aradı, savcılığa gelmemi istedi. Ben de geldim. Ne olduğunu bilmiyorum" dedi.

 
Gazetecilerin "Aziz Yıldırım’dan şikayetçi olacak mısınız?" diye sordukları Toroğlu, "Daha doğmamış çocuğa don biçmeyelim. Bir girelim bakalım, ne diyecekler. Bilmediğim şeye yorum yapamam, daha maça gidiyoruz" diye karşılık verdi.
 
Erman Toroğlu, aynı soruşturma kapsamında 26 Temmuz’da gittiği İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde, Fenerbahçe Spor Kulübünün soruşturma kapsamında tutuklanan başkanı Aziz Yıldırım’dan şikayetçi olduğunu söylemişti.
 
1 saat ifade verdi
 
*Futbolda şike soruşturması kapsamında futbol yorumcusu Erman Toroğlu, 'müşteki' sıfatıyla soruşturma savcısı Mehmet Berk'e ifade verdi.
 
*Yaklaşık 1 saat ifade veren Toroğlu, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada Aziz Yıldırım'dan şikayetçi olduğunu söyledi.
 
Soruşturma kapsamında daha önce emniyette müşteki olarak ifade veren eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu öğleden sonra 14.00 sıralarında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Adliye girişinde basın mensuplarının soruları üzerine "Savcı çağırdı, geldim" diye konuşan Toroğlu, yaklaşık bir saat soruşturma savcısı Mehmet Berk'e 'müşteki' sıfatıyla ifade verdi.