Tosun sakatlanarak sezonu kapattı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor'da başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Tosun, antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattı.

19 Mart 2012 Pazartesi 19:23 tarihinde eklendi.

Eyüpspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Mehmet Tosun'un bugün yapılan antrenmanda çapraz bağlarından sakatlandığı, MR'ı çekilen oyuncunun önümüzdeki günlerde ameliyat olacağı ve sezonu kapattığı belirtildi. 
    
Sakatlığıyla ilgili olarak yaşadığı üzüntüyü dile getiren Mehmet Tosun, bir an önce iyileşip sahalara geri dönmek istediğini belirtirken, Eyüpspor Başkanı Şevket Sever ise oyuncunun en kısa sürede bir operasyon geçireceğini aktararak, şu ifadeleri kullandı: 
    
''Mehmet Tosun bizim gelecek vaat eden bir futbolcumuz. Eyüpspor Kulübü olarak sakatlanmasından dolayı büyük üzüntü yaşadık. Türkiye'nin en iyi doktorlarına ameliyat ettireceğim. O, bizim her şeyimiz. Saha içindeki hırsı ve azmi beni her zaman çok duygulandırmıştır. Büyük bir sabırla sahalara dönmesini bekleyeceğiz. Bizim evladımız, taraftarımızın da sevgilisi. Eyüpspor camiası olarak futbolcumuzun her saniye yanında olacağız.''