Toyota Çanakkale'de son 6 yıldır zirvede

Çanakkale binek otomobil pazarında Toyota son 6 yıldır liderliği bırakmıyor. TÜİK raporlarına göre Çanakkaleliler 2012 yılında da en çok Toyota’yı tercih etti.

Toyota Çanakkalede son 6 yıldır zirvede
22 Mart 2013 Cuma 12:02 tarihinde eklendi, 1.333 kez okundu.

 

Toyota’nın Çanakkale bayisi Toyota Plaza Aydoğan Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Sadık Aydoğan, satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde müşterilerine en iyiyi sunmayı hedef edindiklerini belirtti. Aydoğan, ''1999 yılında plazamızın temellerini attığımızda bir hayalimiz vardı. Hem Çanakkale otomobil pazarında lider olmak hem de hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimizin en mutlu otomobil kullanıcıları olmasını sağlamaktı. Geldiğimiz noktada Toyota Plaza Aydoğan olarak son 6 yıldır Çanakkale binek otomobil pazar payında lider konumdayız.” dedi. 
 
2013 yılında da hedeflerinin 2012 yılındaki başarıyı tekrarlamak olduğunu kaydeden Sadık Aydoğan “Çanakkale’ye layık olan modern bir plaza ile hizmet veriyoruz. Toyota’nın ödün verilemez en temel felsefesi müşteri memnuniyetidir. Bu da bizim satış performansımıza doğal olarak yansımaktadır. Toyota tüm yenilikleriyle 2013 yılına da güçlü bir giriş yaptı. Yeni Auris, Yeni RAV4 ve Yenilenen Verso modellerimiz ile müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda hizmet sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

CİHAN