Trabzon iddiasına yanıt

Trabzonspor'da Mustafa Reşit Akçay'ın sözleşmesinin fesh edilmesinin ardından arayışa giren ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı'yı gündemine alan Trabzonspor'un bu teklifine

Trabzon iddiasına yanıt
11 Şubat 2014 Salı 17:51 tarihinde eklendi.

Trabzonspor'da Mustafa Reşit Akçay'ın sözleşmesinin fesh edilmesinin ardından arayışa giren ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı'yı gündemine alan Trabzonspor'un bu teklifine Avcı'dan cevap geldi.

Mustafa Reşit Akçay'ın sözleşmesinin fesh edilmesinin ardından rotasını A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı'ya çevirdiği iddia edilen Trabzonspor diğer bir yandan da alternatif yabancı teknik adamlar üstünde yoğunlaşmış durumda.

İsmi Trabzonspor'da gündeme gelen Abdulalh Avcı, hakkında çıkan iddialar hakkında Sporx.com'a konuştu. Trabzonspor'dan kendisine ulaşan bir teklif olmadığını ifade eden Avcı, "Şu ana kadar Trabzonspor'dan bir teklif almadım ve bu konuda hiçbir yönetici ile bir görüşmem olmadı. Rıza Çalımbay hocanın Çaykur Rizespor'dan ayrılmasının ardından bir teklif aldım ancak bu teklifi bazı sebeplerden dolayı kabul etmedim. Çaykur Rizespor dışında ara transfer döneminde de 5-6 Süper Lig kulübünden teklif aldım." ifadelerini kullandı.

BU SEZON TAKIM ÇALIŞTIRMAYACAK

A Milli Takım'dan yardımcı teknik direktörü Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Hannover'in cuma günü Mainz ile oynayacağı maçı izlemek için Almanya'ya giden Avcı, "Tayfun hoca Almanya'da çok önemli işler başaracak, buna kalpten inanıyorum. Kendisini bu hafta ziyaret edeceğim, başarılar dileyeceğim. Kendi kariyer planlamam açısından da bu sezon Süper Lig'de bir takım çalıştırmak istemiyorum. Önümüzdeki sezon başında gelecek olan teklifleri çalışma prensiplerimi de göz önüne alarak değerlendireceğim." şeklinde konuştu.


CİHAN