"Trabzon’a gel kardeşim"

Milli yıldız, “Ayrılmayı düşünmüyorum” yanıtını verse de umut sürüyor

Trabzona gel kardeşim
11 Kasım 2011 Cuma 09:20 tarihinde eklendi.

 

Trabzon, Real’de şans bulamayan Hamit için ikizi Halil’i devreye soktu. Milli yıldız, “Ayrılmayı düşünmüyorum” yanıtını verse de umut sürüyor
 
-Şampiyonlar Ligi’nde grupta topladığı 5 puanla yoluna dolu dizgin devam eden ve Avrupa’ya korku salan Trabzonspor, devre arası transfer döneminde bombayı patlatmak istiyor.
 
-Sezon başında yapılan takviyelerle adeta yeniden yapılanan ve kadrosuna Zokora, Vittek, Celutska, Adrian, Henrique gibi oyuncuları katan bordo-mavililer, Ocak ayı öncesi çıtayı en tepeye koydu.
 
-Sakatlığını atlatmasına rağmen Real Madrid’de bir türlü forma şansı bulamayan Hamit Altıntop’u gözüne kestiren Trabzonspor yönetimi, milli yıldız için ikizi Halil Altıntop’u devreye soktu.
 
-Trabzonlu forvet, “Bize gelir misin?” diyerek kardeşinin nabzını yoklarken, “La Liga’da ve Devler Ligi’nde Real Madrid formasıyla yapmak istediğim çok şey var. O yüzden ayrılmayı düşünmüyorum” yanıtını aldı. Bu cevaba rağmen pes etmeyen bordo-mavililer, adı başka takımlarla anılmaya başlayan Hamit’in peşini bırakmayacak gibi görünüyor.
 
GÜNEŞ FAKTÖRÜ!
 
-Tecrübeli futbolcunun devre arasında İspanyol ‘devi’nden ayrılmasına kesin gözüyle bakan başkan Sadri Şener ve kurmayları, Ocak’ta kardeşi Halil ve Şenol Güneş faktörlerini bir kez daha devreye sokarak 2. bir teklif sunmayı planlıyor.

Vatan Gazetesi