Trabzon'da 195 polisin görev yerleri değiştirildi

17 Aralık'taki yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından ülke yurt genelinde başlayan görev değişiklikleri devam ediyor

Trabzonda 195 polisin görev yerleri değiştirildi
07 Şubat 2014 Cuma 11:25 tarihinde eklendi.

Daha önce 13 şube müdürü ve 28 polisin görev yeri değiştirildiği Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde şimdi de aralarında şube müdürleri ve amirlerin de bulunduğu 195 polisin görev yerleri değiştirildi.

    Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde farklı birimlerde görev yapan aralarında şube müdürü ve amirlerinde bulunduğu 195 polisin görev yerleri değiştirildi. Değişiklikler kapsamında, Trafik Şube Müdürü Sedat Tüfekçi Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Yahya Aslan Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne, Yabancılar Şube Müdürü Turgay Altun Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü’ne, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Mustafa Tudak ise Maçka İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerine getirildi. Trabzon Emniyeti'nde daha önce 13 şube müdürü görevden alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan ikinci değişiklikle de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şubelerinde görev yapan 28 polis başka birimlere kaydırılmıştı.

    17 Aralık sonrası yaklaşık bir ay önce 16 ilin emniyet müdürlerinin değiştirildiği atamayla da Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş merkeze alınmış yerine ise Murat Köksal getirilmişti.


CİHAN