Trabzon'da büyük imza!

2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Onur Recep Kıvrak'ın sözleşmesinin 2018'e kadar uzatılacağı belirtildi.

Trabzonda büyük imza!
05 Aralık 2013 Perşembe 13:15 tarihinde eklendi.
2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Onur Recep Kıvrak'ın sözleşmesinin 2018'e kadar uzatılacağı belirtildi.
 
DHA'ya açıklama yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Onur ile anlaştıklarını ve bugün atılacak imza ile 7.5 milyon euro olan bonservis bedelinin en az 15 milyona çıkacağını da söyledi.
 
"Onur'u değil Manchester'a..."
 
Senad Ok'a konuşan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, son dönemde adı Manchester United ile anılan Onur Kıvrak hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
 
Trabzonspor'un bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa'da başarılı bir performans sergilemesinde önemli bir rolü olan Onur Kıvrak, gösterdiği performans sonrasında büyük kulüplerin gündemine gelmişti.
 
Başarılı kalecinin adı İngiliz devi Manchester United'la bile anılmaya başlanmış Spor Bakanı Suat Kılıç bu konu ile ilgili “Manchester United, Trabzonsporlu Onur Kıvrak’ı gündemine almış. Başarılı file bekçisi gitmez ama, yine de büyük Onur” ifadelerine yer vermişti.
 
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu bu konuyla ilgili Senad Ok'a özel açıklamalar yaptı. Onur Kıvrak'ın Manchester United'a transfer için Çakıroğlu, "Onur'u değil Manchester United'a, Barcelona'ya bile göndermeyiz" dedi.
 
Çakıroğlu ayrıca Onur'un mukavelesini en kısa sürede yenileyeceklerini belirtti