Trabzon'da Onur krizi

Trabzonspor'da, sportif direktör Süleyman Hurma ile tartışma yaşayan kaleci Onur Kıvrak, kadro dışı bırakıldı. Hurma, "Onur'a izin verdim.

Trabzonda Onur krizi
29 Temmuz 2015 Çarşamba 10:09 tarihinde eklendi.
Trabzonspor'da, sportif direktör Süleyman Hurma ile tartışma yaşayan kaleci Onur Kıvrak, kadro dışı bırakıldı. Hurma, "Onur'a izin verdim. Morali düzelirse aramıza döner, düzelmezse de kendisi bilir" diyerek, tecrübeli oyuncuyla ciddi bir sorun yaşandığını ima etti.
 
Trabzonspor, perşembe günü deplasmanda oynayacağı Rabotnicki maçının hazırlıklarına dün akşam Makedonya'nın Üsküp kentinde devam etti. Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Rabotnicki kulübünün tesislerinde yapılan antrenmana sakatlığı süren Mehmet Ekici ile kaleci Onur Kıvrak katılmadı katılmadı.
 
 
HURMA: MORALİ DÜZELİRSE DÖNER, DÖNMEZSE KENDİ BİLİR!
Herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen idmana çıkmayan Onur Kıvrak'ın önce izinli olduğu söylendi. Ancak gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine sportif direktör Süleyman Hurma, antrenman sahasından ayrılırken, "Onur'a morali bozuk olduğu için izin verdim. Morali düzelirse aramıza döner, düzelmezse de kendisi bilir" ifadesini kullandı. Onur Kıvrak'ın, akşam antrenmanı öncesinde otelde Süleyman Hurma ile henüz bilinmeyen bir konuda tartışma yaşadığı öğrenildi.
 
Gece yarısı İstanbul'a dönen Onur Kıvrak'ı Atatürk Havalimanı'nda yüzlerce Trabzonspor taraftarı karşıladı. Milli kaleciyi omuzlara alan taraftarların, "Onur'u satanı biz de satarız" tezahüratı sonrası bordo mavili futbolcunun gözlerinin dolduğu gözlendi.
 
ONUR KIVRAK: KİŞİLER GEÇİCİ, TRABZONSPOR KALICIDIR
Onur Kıvrak, konuyla ilgili olarak AA'ya yaptığı açıklamada, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma ile aralarında sadece bir diyalog yaşandığını, herhangi bir tartışmanın olmadığını söyledi. Onur, yaşananlar için üzgün olduğunu ifade ederek, "Bana kadro dışı bırakıldığım söylendi. Ben de İstanbul'a dönüyorum" dedi. Onur Kıvrak'ı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda Trabzonspor taraftarı sevgi gösterileriyle karşıladı. Onur Recep Kıvrak'ı omuzlara alan taraftarların "Onur'u satanı biz de satarız" tezahüratı sonrası bordo-mavili kalecinin gözlerinin dolduğu gözlendi.
 
Kendisine gösterilen büyük ilgi karşısında havalimanında taraftara seslenen Onur Recep Kıvrak, "Kişiler geçici, Trabzonspor kalıcıdır. Önemli olan Trabzonspor. Bize görev verildiği sürece görevimizi yaparız" ifadelerini kullandı. Onur Recep Kıvrak, daha sonra kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı.
 
ONUR'DAN HURMA'YA: BEN KAPTANIM, İSTEDİĞİM GİBİ YÜRÜRÜM!
 
Bu arada Fanatik gazetesinin haberine göre Onur Kıvrak ile Süleyman Hurma arasındaki tartışma şöyle gelişti:
 
Onur'un kampta keyifsiz olduğunu gören Süleyman Hurma, yıldız futbolcuyla konuşmak istedi. Onur'un yürüyüş tarzından da rahatsız olan Hurma, "Kendine çeki düzen ver. Yürürken dikkat et" şeklinde bir ifade kullandı.
 
Hurma'nın bu yorumuna Onur'dan sert bir tepki geldi: "Ben bu takımın kaptanıyım. İstediğim gibi yürürüm!"

DHA