Trabzon'dan 3.bomba!

Bordo-Mavililer, yeni golcüsüne kavuşmak üzere. Salomon Kalou için Lille'le yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydedildi.

Trabzondan 3.bomba!
01 Ağustos 2013 Perşembe 13:42 tarihinde eklendi.
Fildişili yıldız da kendisini arayan Malouda ve Bosingwa'ya, “Gelirim” dedi.
 
Trabzonspor’da camia ve taraftarlar bir yandan heyecanla Dinamo Minsk maçını beklerken, diğer yandan da forvete kimin alınacağını merak ediyor. Yönetim, Martins ve Barrios’la yapılan görüşmeleri askıya aldı, tamamen Salomon Kalou’ya yöneldi. Lille’le pazarlıklar başladı. Kurulan ilk temasın ardından anlaşma yolunda önemli mesafe katedildi. Bordo-Mavililer’in 8 milyon TL’lik teklifine karşılık ilk olarak 10 milyon TL isteyen Fransız ekibi daha sonra 8.5 milyon TL’ye kadar indi. Aradaki 1.5 TL’lik fark üzerinde tarafların kısa sürede anlaşması ve son olarak ödeme planı üzerinde görüşmesi bekleniyor. Yıldız futbolcu da Bordo-Mavililer’e yeşil ışık yaktı. Kendisini arayan Malouda’ya da Bosingwa’ya da, “Eğer anlaşma sağlayabilirsek Trabzonspor’a gelirim” dedi.
 
Cisse gündemde yok
 
Bordo-Mavililer’le ilgili ortaya atılan son iddia Papiss Cisse oldu. Newcastle United’la forma sponsoru konusunda kriz yaşayan Senegalli golcüyü menacerler Trabzonspor’a önerdi. Ancak hem Cisse’nin kulübüyle sorununu çözmesi, hem de yüksek bonservis bedeli nedeniyle yönetimin soğuk bakması, bu oyuncunun gündemden kısa sürede düşmesine neden oldu. Fırtına için artık varsa yoksa Salomon Kalou! 
 
Kaynak: FANATİK