Trabzon'dan Beşiktaş'a misilleme

Trabzon kendi oyuncularına talip olan rakiplerinin hamlelerine hamleyle karşılık vermeye devam ediyor. Şimdi de Beşiktaş'ın Egemen ile ilgilenmesi üzerine Bobo yeniden gündeme alındı.

Trabzondan Beşiktaşa misilleme
07 Mayıs 2011 Cumartesi 12:35 tarihinde eklendi, 1.531 kez okundu.

Habertürk'ün haberine göre; Trabzonspor şampiyonluk yarışının yanı sıra transfer konusunda da işi sıkı tutuyor. Fenerbahçe, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam ile ilgilenmiş, Trabzonspor da Sarı-Lacivertli takımın oyuncuları Semih ve Yobo'yu gündemine almıştı.

Rakiplerinin gerisinde kalmayan ve hamlelerine hamleyle karşılık veren Bordo-Mavili yönetimin son bombası ise Beşiktaşlı Bobo oldu. Geçtiğimiz günlerde Siyah-Beyazlı kulübün Egemen Korkmaz ile transfer görüşmesi yaptığı ve hatta anlaştığı haberleri çıkmıştı.

Bu gelişmenin ardından Trabzon, 1 ay sonra sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı Bobo'ya kancayı attı. Bordo-Mavili takımın hocası Şenol Güneş'in sezon başında da istediği futbolcular arasında yer alan Beşiktaşlı Bobo'nun durumuyla ilgili menajerler ile bilgi alış verişinde bulunulduğu ortaya çıktı.

Yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken, en önemli sorunun Bobo'ya başta Sporting Lizbon olmak üzere Avrupa'dan ciddi teklifler gelmesi. Yöneticilerin Brezilyalı yıldızla yapacağı görüşme sırasında Şampiyonlar Ligi kozunu da kullanarak Bobo'yu ikna etmeye çalışacağı ifade edildi.

Bursasporlu Turgay Bahadır'la da prensip anlaşmasına varan Trabzonspor cephesinin Fenerbahçeli Semih Şentürk ısrarı da devam ediyor.