Trabzonspor 7 futbolcuya odaklandı

KADROSUNDA yeniden yapılanmaya gidecek olan Trabzonspor, transfer listesindeki oyunculardan 7'si üzerinde yoğunlaştı.

Trabzonspor 7 futbolcuya odaklandı
25 Haziran 2016 Cumartesi 13:18 tarihinde eklendi.
İBANEZ'DEN SONRA DİĞERLERİ ORTAYA ÇIKTI
 
Bir süredir transfer çalışmalarını yürüten Trabzonspor yönetiminin listesindeki isimler gün yüzüne çıkmaya başladı. Luis İbanez ile görüşmelere başlandığının açıklamasının ardından diğer mevkiler için de temaslarını hızlandıran Trabzonspor'un Jeremy Pied, Jean-Philippe Gbamin, Matus Bero, Fabian Castillo, Vladimir Weiss ve Enner Valancia ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.
 
VALENCİA İÇİN KİRALIK FORMÜLÜ
 
UEFA’dan gelen bütçe kısıtlaması nedeniyle maliyeti düşük oyunculara yönelen bordo mavililerin, forvet için adı geçen Enner Valancia’yı ise kiralık olarak transfer etmeyi hedeflediği bildirildi. Bordo mavili takımın ayrıca ismi gizli tutulan kaliteli bir oyuncuyla da görüşme halinde olduğu belirtildi. Bordo mavililer dış transferi ikinci etap kampına kadar sonuçlandırmayı planlıyor.
 
AKYAZI’DA AKILLI STAT ÇALIŞMASI BAŞLADI
 
Bu arada Trabzonspor’un yapımı devam eden yeni stadı Akyazı’nın yeni sezona yetiştirilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yaptığı açıklamada Akyazı’da ‘Akıllı stat’ çalışmalarının da başladığını belirtti. Başkan Usta, sosyal medya hesabı twitter’dan yaptığı paylaşımda, "Harika bir stat, güzel ama bir de akıllı olsa.. O da oldu ve bugün itibariyle çalışmalar başladı" ifadelerini kullandı.
 
UĞUR DEMİROK: "TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYORUZ"
 
Trabzonspor’un savunma oyuncusu Uğur Demirok, başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediğini söyledi. Geride kalan sezonda Osmanlıspor’da kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki savunmacı, Trabzonspor’da kalıcı olmak için çok çalışacağını belirtirken şunları söyledi:
 
"Hayırlısıyla yeni sezon hazırlıklarına başladık. Osmanlıspor’da iyi bir sezon geçirdim ve tekrar Trabzonspor’a döndüm. Burada iyi bir performans göstererek takımımın başarısına katkı sağlamak istiyorum. İnşallah büyük hedeflerle çıkacağımız bu yolculuğun sonu güzel olur. Bu yolculukta taraftarımızın da desteğini bekliyoruz."