Trabzonspor 81-85 Banvit

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası A Grubu'nun ikinci maçında Trabzonspor ile Banvit karşı karşıya geldi.

Trabzonspor 81-85 Banvit
07 Ekim 2013 Pazartesi 22:56 tarihinde eklendi.

Karşılaşmayı maçı baştan sona önde götüren Banvit 81-85 kazandı.İlk periyota hızlı başlayan Banvit ardı ardına bulduğu sayılarla rakibini baskı altına aldı.

Rowland'ın basketleriyle aradaki farkı 10 sayıya kadar çıkaran Banvit daha sonra Penney ve Tutku Açık'ın sayılarına engel olamadı. Karadeniz ekibi, periyotun sonuna doğru farkın artmasına engel olamadı ve ilk çeyrek Banvit'in 27-17 üstünlüğüyle tamamlandı.

2'nci periyotta da üstünlüğünü sürdüren Banvit, Rowland'ın sayılarıyla farkı açmaya başardı. Trabzonspor'da ise Penney aradaki farkı indirmeye çalışan isim oldu. Banvit'in ataklarına engel olamayan Trabzonspor, karşılaşmanın 2'nci periyotunu 28-44 geride kapattı.

Devre arasında toparlanmaya çalışan Trabzonspor 3'üncü periyot da Adnan'ın sayılarıyla bir ara farkı kapatmayı başardı. Ataklarını sürdüren Banvit, Karadeniz ekibini Mejia'nın sayılarıyla baskı altına aldı. Takım savunmasında başarısız olan Trabzonspor 3'üncü periyotu da 52-68 geride kapattı.

Son periyotta Can Korkmaz'ın 3 sayılık basketleriyle farkı 3 sayıya kadar düşüren Trabzonspor, Önder'in de başarılı performansıylason dakikalarda Banvit'i yakaladı. Mejia ve Rowland'ın etkili oyununa engel olamayan Trabzonspor karşılaşmayı 81-85 kaybetti.

Maçın en skorer ismi ise 23 sayıyla Banvit'li Mejia oldu.


DHA