Trabzonspor, El-Amin ile imzaladı

Türkiye Basketbol 2. Lig (TB2L) ekiplerinden Trabzonspor Basketbol, daha önce anlaşmaya vardığı Khalid El-Amin ile sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, El-Amin ile imzaladı
20 Şubat 2013 Çarşamba 18:42 tarihinde eklendi.

 

 
 
Zorlu Grand Otel'de düzenlenen töreniyle sözleşme imzalayan El-Amin yaptığı açıklamada, ''Burada çok güzel günler geçireceğimize inanıyorum. Tek bir sebep yüzündün getirildim o da kazanmak. Her maçı kazanarak birinci lige takımı çıkartılmak üzere getirildim. Burada olmamın tek ve ana nedeni bu. Bu amaç doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapacağım.'' dedi.
 
Daha önce Beşiktaş ve Türk Telekom formalarını giydiğini anımsatan El-Amin, ''Başka ülkelerde de forma giydim ama Türkiye'nin bende gerçekten farklı bir yeri var. Burada olmaktan her zaman çok mutlu oldum. Şimdi de Trabzonspor'dayım. Taraftarlar beni diğer kulüplerde gibi sevip bağırlarına basacak ve onlarla çok iyi işler yapacağız.'' diye konuştu.
 
Diğer yandan Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ertuğrul Doğan ise kadroya çok kaliteli bir oyuncu kattıklarını belirterek, bu transferde emeği geçen Başkan Sadri Şener’e teşekkür etti.

CİHAN