Trabzonspor hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

15 Kasım 2014 Cumartesi 15:24 tarihinde eklendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve açma-germe hareketleri ile başladı. Bordo mavili futbolcular idmanda kondisyona yönelik bir çalışma gerçekleştirdi.

Ayrıca teknik direktör Ersun Yanal'ın isteğiyle 21 Yaş Altı Takım'dan da 10 futbolcu antrenmanda yer aldı.

Antrenmana milli takım kamplarında bulunan Mehmet Ekici, Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani ve Papadopoulos katılmadı. Ülkesinden dönen Constant ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

Öte yandan ligde 10. haftaya girilirken 12 puanla 10. sırada bulunan Trabzonspor'da yeni teknik direktör Ersun Yanal, sakat ve milli takımlarda bulunan futbolcular nedeniyle takımla tam anlamıyla istediği çalışmayı gerçekleştiremiyor. Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Kıvrak'ın, sağ diz ön çapraz bağı sakatlığı nedeniyle ameliyat olması ve milli takımlarda bulunan oyuncuların yokluğu sebebiyle takım Galatasaray maçına toplu halde çalışma fırsatı bulamadı. Ersun Yanal da bugün ki idmanda 21 Yaş Altı Takım'dan 10 futbolcuyu antrenmana davet etti.

Bordo mavililer, Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.


CİHAN