Trabzonspor istediğini alamadı

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, zirvedeki rakiplerinden Bursaspor ve Fenerbahçe'nin kazandığı hafta Medical Park Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı ve üç haftada sekiz puan kaybetmiş oldu

Trabzonspor istediğini alamadı
06 Şubat 2011 Pazar 15:45 tarihinde eklendi, 1.821 kez okundu.

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta maçında Trabzonspor ile Medical Park Antalyaspor karşı karşıya geldi. Bursaspor'un kazanıp liderliği ele geçirdiği haftada mutlak puan ve puan almak zorunda olan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ağırladığı rakibine gol atmayı başaramadı.

 
Trabzonspor bu beraberliğin ardından yeniden liderliği yükselmesine rağmen, Bursaspor ve Fenerbahçe'nin kazandığı haftayı bir puanla kapattı ve Bursaspor ile puan puana gelmiş oldu. 
 
Öte yandan karşılaşmanın 90+4. dakikasında Medical Park Antalyaspor'da Kenan Özer ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
 
İkinci yarının ilk üç haftasında tam 8 puan kaybeden Trabzonspor, bu beraberliğin ardından puanını 44'e, Medical Park Antalyaspor ise puanını 25'e yükseltti. 
 
Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta Trabzonspor, Sivasspor deplasmanına konuk olurken, Medical Park Antalyaspor kendi sahasında Manisaspor'u ağırlayacak.