"Trabzonspor maçı son şansımız"

Legia Varşova Teknik Direktörü Jan Urban, Trabzonspor maçının gruptaki umutlarını devam ettirme adına son şansları olduğunu söyledi.

23 Ekim 2013 Çarşamba 19:48 tarihinde eklendi.

Urban, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda yarın akşam oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Jakup Rzezniczak ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor’un kendileri için son şansları olduğunu ifade eden Urban, “Apollan maçını kaybetmemiz kötü oldu. Kendimiz ettik, kendimiz bulduk. O yüzden yarın savaşacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız ama bunun için gol tamamız lazım. Bu bizim için en önemli konu.” dedi.

Favori olan tarafın Trabzonspor olduğunu belirten Urban, kazanmak için çok çalışmaları gerektiğini, bunun için de ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Futbolculardan Jakup Rzezniczak da maçı kazanmaları için gol atmaları gerektiğini, bununu için de taktik ve oyun olarak her anlamda iyi olmayanı gerektiğini söyledi.

Öte yandan, Legia Varşova takımı Trabzonspor maçının son idmanını müsabakının oynayacağı Hüseyin Avni Akir Stadı'nda yaptı. Polonya ekibi, ilk 15 dakikası basına açık idmanda ısınma çalışması gerçekleştirdi.


CİHAN