Trabzonspor-PSV maçı hangi kanalda ?

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Trabzonspor ile PSV Eindhoven takımları arasında geçecek heyecanlı karşılaşma 16 Şubat Perşembe günü, Euro Futbol D-Smart 82. Kanalda.

Trabzonspor-PSV maçı hangi kanalda ?
16 Şubat 2012 Perşembe 09:57 tarihinde eklendi, 34.884 kez okundu.

 

Trabzonspor, karşılaşmanın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan bir antrenman gerçekleştirdi. 
    
Antrenmana sakatlığı bulunan Vittek ve Glowacki ile kart cezalısı Zokora katılmadı. 
    
Trabzonspor, antrenmanın basına açık bölümünde ısınma hareketleri ve dar alanda pas çalışması yaptı. 
     
''Mutlaka gol atmak istiyoruz'' 
     
PSV Eindhoven'ın teknik direktörü Fred Rutten, rakipleri karşısında sadece defansif değil, ofansif de oynayıp, mutlaka gol atmak istediklerini söyledi. 
    
Fred Rutten, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda PSV Eindhoven'ın gerçekleştireceği son antrenman öncesinde takım kaptanı Maikel Verkoelen ile basın toplantısı düzenledi. 
    
Bugünkü maçın taktiğini veremeyeceğini ifade eden Fred Rutten, 'Fakat biz kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. İlk maçta sadece defansif değil, ofansif de oynayıp mutlaka gol atmak istiyoruz'' dedi. 
    
Rutten, bugünkü maçta ambiansın kendilerini fazla etkilemeyeceğini düşündüğünü belirterek, ''Böyle bir ambiyansta ilk defa oynamıyoruz. Daha önce Varşova maçında yüksek ambiyans vardı. Böyle bir ambiyansın oyuncularımız için de bir avantaj olacağını düşünüyorum. Umarız burada iyi bir futbol oynar, iyi bir derece alırız'' diye konuştu. 
    
Sakatlığı bulunan Zakaria Labyad'ın yarın forma giyemeyeceğine değinen Fred Rutten, bu oyuncunun yerine forma giyecek başka futolcuların da bulunduğunu ve ilk 11'i çıkartmakta herhangi bir sorunlarının olmadığını bildirdi. 
     
Burak ve Colman'a önlem-
     
Fred Rutten, golcü oyuncu Burak Yılmaz'ı bildiğine dikkati çekerek, ''Şu anki duruma baktığınızda ayağına değen her top gol oluyor. Ama Burak ve Colman'la ilgili nasıl bir önlem alacağımı şu anda anlatamam'' ifadesini kullandı. 
    
Trabzonspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde büyük takımlara karşı çok iyi bir performans sergilediğini dile getiren Rutten, ''Çok az bir farkla Şampiyonlar Ligi'ne devam edemedi. Bizim de dikkatli olmamız lazım. Kağıt üzerinde PSV, Hollanda Ligi'nde birinci sırada, Trabzonspor Türkiye'de 4. sırada. Normalde bizim tur atlamamız lazım ama kesinlikle bu şeylere bakmamak, futbol oynamak lazım''' diye konuştu.