Trabzonspor yükselmeye devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasının açılış maçında Trabzonspor, kendi sahasında ligin son sırasında yer alan Ankaragücü'nü 3-2 mağlup etti.

Trabzonspor yükselmeye devam ediyor
14 Ekim 2011 Cuma 19:43 tarihinde eklendi, 1.674 kez okundu.

 

Hüseyin Avni Aker'de oynanan karşılaşmada ev sahibinin gollerini 38. dakikada Pawel Brozek, 66. dakikada Ondrej Celustka ve 79. dakikada galibiyeti getiren golü Burak Yılmaz attı. Ankaragücü'nün gollerini ise 19. dakikada Doğan Şahin ve 63. dakikada Teo Weeks kaydetti.

Ligde oynadığı son 3 maçı da kazanan Trabzonspor, sahasından galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapadı ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile Salı günü oynayacağı maç öncesinde moral depoladı.

Bu sonuçla beraber Trabzonspor 11 puanla 2.sıraya yerleşirken, çıkış yakalamak isteyen Ankaragücü ise 1 puanla son sıradaki yerinde kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor deplasmanda Bursaspor'un konuğu olacak, MKE Ankaragücü ise evinde Orduspor'u ağırlayacak.

BURAK YILMAZ'DAN 8. GOL

Milli futbolcu Burak Yılmaz gol serisine Ankaragücü karşısında da devam etti ve 79. dakikada attığı golle 8. golüne imza atmış oldu.

BAYANLAR KENDİ YERLERİNİ DOLDURDU

TFF'nin aldığı karar sonucu bayan ve çocuklara 3 bin bilet ayıran Trabzonspor yönetimi bu kararından fazlasıyla memnun. Bordo mavili bayan ve çocuk taraftarlar kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Trabzonsporlu taraftarlar, Ankaragücü maçına fazla ilgi göstermedi. Tribünlerde ciddi boşluklar dikkat çekerken maçı yaklaşık 15 bin bordo mavili taraftar izledi.