"Trabzonspor’a büyük saygımız var"

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, Trabzonspor’a büyük saygılarının olduğunu, ancak maçı kazanıp turu geçmeye çalışacaklarını söyledi.

Trabzonspora büyük saygımız var
26 Şubat 2014 Çarşamba 20:52 tarihinde eklendi.


Conte, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın akşam Trabzonspor ile oynayacakları müsabaka öncesi Hüseyin Avni Aker Stadı’nda kaleci Buffon ile basın toplantısı düzenledi. İlk maçta aldıkları 2-0’lık galibiyetin avantajıyla sahaya çıkacaklarını ifade eden Conte, "Küçük bir avantajımız olacak bu sonuçla. Yarın akşam sıcak bir taraftar topluluğu tarafından karşılanacağımızı biliyoruz. Fakat maçımızı oynayacağız ve bu avantajımızı değerlendirmeye çalışacağız." dedi.

Kuvvetli bir takım ve taraftara karşı mücadele edeceklerinin bilincinde olduklarını anlatan Conte, nasıl bir taktikle sahada olacaklarına dair soruya, "2-0’ı korumaya çalışacağız fakat bununla yetinmeyip gol de atmaya çalışacağız." cevabını verdi.

Conte, daha önce İstanbul’da Galatasaray’a karşı oynamalarının bir avantaj olup olmadığı sorusu üzerine de şunları söyledi: "Böyle şeylere hazırlıklıyız. Yarın da öyle oynayacağız. Trabzonspor’a büyük saygımız var ama yarın maçı kazanıp turu geçmeye çalışacağız."

BUFFON'DAN ONUR'A ÖVGÜ

Juventus’un başarılı kalecisi Buffon da Trabzonspor’un kalecisi Onur ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine, "Maçlarını seyrettik. Çok güzel maçlar çıkartıyor. Çıkışları çok iyi. Torino’da çok iyi 3 pozisyon kurtardı.

Oyuna topu çok iyi sokuyor. Çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim." değerlendirmesini yaptı.


CİHAN