Trabzonspor'a dev sponsor

Gernot Langes Swarovski, inşaatı devam eden Akyazı Spor Kompleksi'ne sponsor oluyor.

Trabzonspora dev sponsor
01 Ekim 2014 Çarşamba 12:31 tarihinde eklendi.
Mali anlamda rahat bir dönem geçiren Trabzonspor, yapılan onca transfere rağmen borçlarının çok büyük bir kısmını ödemişti. Önümüzdeki sezonlarda daha güçlü bir bütçe hedefleyen bordo-mavililerin en önemli gelir beklentisi ise Akyazı Spor Kompleksi... Fakat dev tesisteki stadın isim hakkını kimin alacağı merak konusu. Yönetim, geçtiğimiz günlerde "Akyazı'daki stadın isim hakkı Trabzonspor'dadır" diyerek sponsor çalışmaları olacağının sinyalini vermişti.
 
PİYANGO AVUSTURYA'DA VURDU 
 
Habertürk'ün haberine göre; Trabzonspor Kulübü, tabir yerindeyse sponsoru yerde ararken gökte buldu. Sezon başındaki Avusturya kampında genel menajer Serhat Altıncı, kristal mücevher şirketi Swarovski'nin sahibi Gernot Langes Swarovski ile tanıştı. O günden sonra sürekli bordo-mavililer hakkında bilgi alan Swarovski'nin, Trabzon'un davetlisi olarak yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak Leiga Varşova maçını tribünden takip edeceği belirtildi.
 
YILLIK CİROSU 4 MİLYAR EURO 
 
Başarılı iş adamının asıl hedefi, Akyazı Spor Kompleksi'ndeki stada isim sponsoru olmak. Yıllık 4 milyar Euro'luk ciroya sahip olan Avusturyalı'nın, Varşova maçından sonra yönetimle bu konuda bir toplantı yapacağı belirtildi. Eğer taraflar arasındaki ön görüşmeden olumlu bir sonuç çıkarsa, Trabzonspor hem prestij hem de önemli bir gelir kaynağı kazanacak.