Trabzonspor'da Mandıralı bilmecesi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bordo mavili takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı'nın İstanbul'da bir araya geldiği görüşmeden bir sonuç alınamadı.

Trabzonsporda Mandıralı bilmecesi
30 Mayıs 2014 Cuma 12:52 tarihinde eklendi.
Sezonun sona ermesinin ardından taraftarların görevine devam etmesini istediği Hami Mandıralı ile Trabzonspor arasında ipler kopma noktasına geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dün teknik Hami Mandıralı'yla bir araya geldiği toplantıdan, "Birlikte yola devam" kararı çıkmadı.
 
Kulüp yönetimin ağırlıklı olarak yabancı bir teknik direktörle çalışmayı istediği, bu nedenle de takımın Hami Mandıralı ile yola devam etmeme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.
 
LUCESCU İÇİN DEVREYE ÖNEMLİ İSİMLER SOKULDU
 
Bordo mavili yönetim, ilk etapta Shakhtar Donetsk takımını çalıştıran Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek için temaslara başladı. Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştıran tecrübeli teknik direktörün Ukrayna'da oldukça yüksek rakamlar kazandığı, bu yüzden araya giren hatırlı kişilerin Lucescu'yu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
 
OLMAZSA HALİLHODZİC
 
Lucescu'nun ikna edilememesi durumunda ise Cezayir milli takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan bir dönem Trabzonspor'u da çalıştıran Vahid Halilhodziç ile masaya oturulabileceği bildirildi. Basın Sözcüsü Yakup Aslan, teknik direktör sorununu en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını söyledi. 
 
DİVAN GENEL KURULU YARIN 
 
Trabzonspor'da Divan Genel Kurul Toplantısı, yarın saat 11.00'de Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Yönetimin mali durum ve yeni sezon planlamasıyla ilgili bilgiler vereceği genel kurula Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da katılmasının beklendiği belirtildi.