Trabzonspor'dan Güneş ve ekibine teşekkür

Trabzonspor yönetimi, görevden ayrılan Şenol Güneş ve yardımcılarını hiçbir zaman kulüple bağı kopan kişiler olarak görmediğini ve bunun bir bayrak değişimi olduğunun bildirdi.

Trabzonspordan Güneş ve ekibine teşekkür
30 Ocak 2013 Çarşamba 12:56 tarihinde eklendi.

 

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden ‘Emeğinize teşekkürler’  başlığı altında yapılan açıklamada, Şenol Güneş ve ekibine teşekkür edildi. 
 
Kulübün bugünlere gelmesinde gerek futbolcu, gerekse de teknik adam olarak büyük hizmeti geçen, camianın  önemli isimlerinden Şenol Güneş’in aralarından ayrılmasının herkesi olduğu gibi kendilerini de fazlasıyla üzdüğünü ifade edilirken, açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"Son olarak 2009 yılı Ocak ayından itibaren görev yapan ve bu süre içerisinde takımıyla birlikte 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Süper Kupa ve 1 de Türkiye Kupası kazanan Güneş’e, birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşları eski kaptanımız Ünal Karaman’a, Şeref Çiçek’e, Özcan Bizati’ye, Mehmet Kulaksızoğlu’na, eski oyuncularımız Turgut Kural ve Alper Boğuşlu’ya teşekkürü bir borç biliyoruz. Onları hiçbir zaman kulüple bağı kopan kişiler olarak görmediğimizin ve bunun bir bayrak değişimi olduğunun bilinmesini istiyoruz. Her biri kulübümüzün bir parçası olan bu değerli teknik adamlarımıza bundan sonraki yaşamlarında sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz.”
 
 
 
 
 
 
 
 

CİHAN