Trabzonspor'dan Nobre harekatı

Bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen bordo mavililer, ara transfer döneminde takviye için gün sayıyor. Transferin gözdesi ise Nobre.

Trabzonspordan Nobre harekatı
28 Kasım 2012 Çarşamba 17:11 tarihinde eklendi.

 

Şenol Güneş'in, Marc Janko için söylediği "Janko ve takımın uyumu istediğimiz gibi değil" açıklaması sonrası Trabzonspor'da ara transfer döneminde hücum hattına oyuncu alınmasına kesin gözle bakılıyor.
 
Trabzonspor'da hücum hattına düşünülen ilk ismin, Mersin İdman Yurdu'ndan Mert Nobre olduğu öğrenildi. Nobre'nin ligi iyi tanımasının yanı sıra gerek bitirici vuruşlardaki kabiliyeti gerekse de top saklama özelliğiyle Şenol Güneş'in ilk tercihi olduğu belirtiliyor. Tecrübeli teknik adamın, Nobre'yi Türk pasaportu taşıması nedeniyle de istediği gelen haberler arasında.
 
Golcü dışında orta alana da takviye yapılmasıni isteyen Şenol Güneş'in, Eskişehirsporlu Alper Potuk konusunda da ısrarcı olduğu ifade edildi. Sezon başında da Alper için girişimlerde bulunan Bordo-Mavililerin, Eskişehirspor yönetimini ikna etmek için tüm şartlarını zorlayacağı öğrenildi.
 
Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in sahaya farklı bir 11'le çıkacağı belirtildi. Hücum hattında Janko'nun yerine Vittek'e şans vermasi beklenen deneyimli teknik adamın, kalede de Tolga Zengin'i oynatacağı ifade edildi. Şenol Güneş'in savunma ve orta alanda da farklı isimlere şans vermesi bekleniyor.