Trabzon'un rakibi kuradan memnun

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor'la eşleşen Macaristan'ın Videoton'un Teknik Direktörü Paulo Sousa, eşleşmeden memnun olduğunu bildirdi.

Trabzonun rakibi kuradan memnun
10 Ağustos 2012 Cuma 21:15 tarihinde eklendi.

 

Portekizli teknik adam Paulo Sousa, Trabzonspor'la eşleştikleri için memnun olduklarını, Trabzonspor'un iyi bir takım olduğunu, ancak turu geçmek için şansların eşit olduğunu belirtti. 
     
Kura çekiminde Trabzonspor'dan daha kuvvetli ekiplerin bulunduğunu, Trabzonsporla eşleşmekten ötürü kendisinin ve futbolcuların mutlu olduğunu belirten Sousa, deplasmanda oynayacakları maçta gol atmaları durumunda turu geçmek için büyük avantaj sağlayacaklarını ifade etti. 
     
Videoton'da forma giyen, daha önce Malatyaspor ve Kayseri Erciyesspor'da oynayan Balazs Toth, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un çok iyi bir takım olduğunu takım arkadaşlarına anlattığını, uzun yıllardan sonra tekrar Türkiye'ye gideceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi. 
     
Toth, Videoton'un son iki yıldan bu yana çok iyi futbol oynadığını, bir önceki turda Belçika'nın Genk takımını rahat bir şekilde elediğini, Trabzonspor'u da eleyerek UEFA Avrupa Ligi'ne kalmak istediklerini belirtti.