Trafik canavarı can aldı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bir otomobilin traktöre arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.

Trafik canavarı can aldı
18 Nisan 2014 Cuma 20:34 tarihinde eklendi.
Kaza, D-400 Karayolu Yenice Köyü civarında meydana gelidi. Adana'dan Tarsus İlçesi yönüne seyir halinde olan Uğur Ongünoğlu (37) yönetimindeki 33 D 6779 plakalı otomobil direksiyon hâkimiyetini kaybederek, aynı güzergahta seyir halinde olan Yasin Tunç yönetimindeki traktörün römorkuna arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil içindeki Hüseyin Güler (24), Şendur Kara (26) ve sürücü Uğur Ongünoğlu ağır şekilde yaralandı. Araçta sıkışan Hüseyin Güler (24) Tarsus Belediyesi'ne ait TAR-KUR ekipleri tarafından otomobilden çıkarıldıktan sonra Tarsus Devlet Hastanesi'ne, Şendur Kara (26) ve otomobil sürücüsü Uğur Ongünoğlu ise Medical Park Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen otomobil sürücüsü Uğur Ongünoğlu hayatını kaybederken, ağır yaralanan Hüseyin Güler ve Şendur Kara’nın durumlarının ağır olduğu belirtildi. Kazada traktör sürücüsü ise hafif yaralandı.
 
Kaza nedeniyle D-400 Karayolu Tarsus İstikameti, kontrollü şekilde trafiğe açılırken, kazaya karışan araçların vinç yardımıyla olay yerinden kaldırılmasıyla yolda tekrar normal trafik akışına izin verildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.