Trafik canavarı can aldı: 3 ölü

Kastamonu ve Sinop'ta meydana gelen trafik kazalarında toplan 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Trafik canavarı can aldı: 3 ölü
21 Ağustos 2014 Perşembe 18:33 tarihinde eklendi.
KAMYONET DEREYE UÇTU: 2 ÖLÜ
 
KASTAMONU'nun Taşköprü İlçesi'nde kontrolden çıkarak dere yatağına uçan kamyonetteki 2 kişi öldü.
 
Kaza, ilçeye bağlı Hamzaoğlu Köyü yolunda meydana geldi. Köyden Taşköprü yönüne giden Alparslan Ateş yönetimindeki 57 FC 050 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak dere yatağına uçtu. Sürücü Ateş ile yanında bulunan Mustafa Susam öldü.
 
Ateş ve Susam'ın cesetleri, dere yatağından çevredeki vatandaşların el ele vererek zincir oluşturmasıyla yola çıkarıldı. Cesetler, Taşköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
SİNOP'TA KAMYONET TAKLA ATTI :1 ÖLÜ, 2 YARALI
 
SİNOP’ta takla atan kamyonetin şoförü 68 yaşındaki Mükremin Yıldız, hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan eşi 60 yaşındaki Semiye Yıldız ve torunu 6 yaşındaki Eymen Yıldız ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.
 
Kaza bugün Sinop- Ayancık İlçe karayolu 30’uncu kilometresinde meydana geldi. Mükremin Yıldız’ın kullandığı 57 EE 167 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarına savruldu ve takla attı. Kazada kamyonette bulunan Mükremin Yıldız, eşi Semiye Yıldız ve torunu Eymen Yıldız yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Mükremin Yıldız, hayatını kaybederken, Semiye Yıldız ve Eymen Yıldız Sinop Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.